Wednesday, August 21, 2013

Zaterdag 2 november 2013: het tiende tantra festival in Rotterdam

Meer informatie van bron : http://www.tantratraining.nl/index.php/tantrafestival-31-oktober-2010

Het tantrafestival is een jaarlijks terugkerende unieke kans om kennis te maken met de verschillende vormen van tantra, biodanza, e.d. zoals die op dit moment in Nederland gegeven worden. 

Het festival biedt kennismaking en inspiratie, maar ook op vernieuwing en verdieping. Een kans om te proeven van de verschillende vormen van tantra en dergelijke. Dat betekent ook dat de sfeer en de inhoud van de workshops heel verschillend kan zijn. Soms is het meer gericht op spiritualiteit en meditatie, soms meer op intimiteit en seksuele energie, soms beide. Wel houden alle begeleiders er rekening mee dat het een laagdrempelige dag is waar iedereen ontspannen mee kan doen met de activiteiten.

Er zijn 32 workshops in acht zalen. De afgelopen jaren was het festival uitverkocht met 220 deelnemers en 40 trainers.
De inschrijving start om 11:45 uur, de eerste workshop is van 13:00 uur tot 14:45 uur, de tweede van 15:15 tot 17:00 uur. Van 17:00 uur tot 19:00 uur is het diner. De volgende workshops zijn van 19:00 uur tot 20:45 uur van 21:15 uur tot 23.00.

Het festival wordt georganiseerd door Jan den Boer, hij zal samen met zijn vrouw Caroline ook twee workshops geven.
Het programma wordt verder gevuld door zowel bekende als minder bekende namen uit de Nederlandse wereld van tantra, en mogelijk ook enkele buitenlandse tantratrainers.

Het festival kost € 45, een eventueel diner kost € 10 extra.


Het concept programma is waarschijnlijk bekend op 10 september a.s. en wordt kort daarna op deze website geplaatst.
Als je je aanmeldt krijg je ongeveer een week tevoren het entreebewijs, het definitieve programma en de zaalindeling per mail.

Wil je je aanmelden voor het tantrafestival 2013? Dat kan via dit formulier

Hieronder kun je al een voorproefje krijgen met het programma van vorig jaar.

Het negende tantrafestival, dat werd gehouden op zaterdag 3 november 2012 in Centrum Djoj in Rotterdam, was weer een succes. Het aantal deelnemers was ook bij deze editie weer maximaal; het festival was opnieuw uitverkocht.

Hier vind je nog het programma van het tantrafestival 2012.

No comments:

Post a Comment