Sunday, January 20, 2013

Orde van de Liefde, Valentijnfeest 2013

Nieuwsgierig of liefhebber? Voel je welkom!
Feestelijke bijeenkomst ter ere van de LiefdesRidders en gasten van de Orde van de Liefde

Valentijn thema:
Zinnenprikkelend & Zinnenstrelend

Vrijdagavond 15 februari 2013 van 19.00 tot 23.00 uur, de DansVloer, te Utrecht (www.dedansvloer.nl

) (maximaal 40 gasten).

Vanaf 24.00 uur tot 2.00 uur Late Night Party, met knuffelen, strelen en massage….Secret Location , wordt bekend gemaakt op avond zelf via SMS (maximaal 25 gasten).

Programma:
Vanaf 19.00 uur een vegetarisch buffet met een Latijns-Amerikaans tintje door tantrisch kokkin Magdalena, met voor de liefhebbers oesters en champagne proeven met oesterman Hein van Den Heuvel.

Vanaf 20.00 uur tot 21.00 uur een interactieve lezing en boekpresentatie door Vlaams levenskunstenaar, psychiater, seksuoloog, lichaamsgericht (seks)therapeut en auteur dr. Maarten Ghysels over "Het geheim van Seks en Liefde.", zijn onlangs verschenen boek.

Vanaf 21.15 tot 22.45 uur een bijzondere tango workshop: Tango / Tantra door Han Thorig (body2Chill; http://www.body2chill.nl/tangoworkshop.html

) en zijn vrouw Femke. Om zelf mee te dansen en of te bekijken.
Vanaf 24.00 uur tot 2.00 uur Late Night Knuffel, Streel, Massage Party, Secret
Location.

Dress Code: Tango chique!
Dress Code Late Night Party: Erotic chique!

Kosten: buffet € 12,50 p.p. , lezing en workshop € 12,50 p.p.
Indien u zowel het buffet als de lezing bestelt krijgt u € 5,- korting.
Tickets aan de deur: € 35,- p.p.
Kosten Late Night Party: € 12,50,- p.p.

Wanneer u meteen met uw tickets het nieuwste boek van Maarten Ghysels mee bestelt, kunt u dit prachtige boek aanschaffen voor slechts € 12,- . Normaliter kost dit boek € 19,95 in de boekhandel, of wanneer u het na de presentatie aanschaft.


NB. OvdL Ridders betalen enkel het buffet! Word daarom nu ook ridder / ridderes en help ons goede doelen steunen - OvdL 2013 goede doel: Stichting Pappa; http://www.stichtingpappa.nl/Home.html

Stichting PAPPA sponsort in Namibië voor 70 % het Child Development Centre (CDF) dat momenteel in het nieuwe centrum 150 kinderen in de leeftijd van 4 tot 17 jaar opvangt. De kinderen worden voorbereid bij het centrum op de openbare school door ze normen en waarden bij te brengen en onder andere Engels te leren. Er is één klasje en een crèche, totaal 40 kinderen. Ook 80 kinderen (van 6 tot 11 jaar gaan naar diverse  lagere scholen. Daarna gaan ze (16 kinderen in 2013) naar de middelbare school. De beroepsopleiding  is door 14 kinderen gekozen. Eén jongen volgt een speciale ICT-opleiding.Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast de kinderen aan de lessen meedoen. Ze zijn enorm leergierig en blij met alle aandacht die ze krijgen. 

Aanmelden: stuur een mail naar ordevandeliefde@gmail.com, graag vóór 5 februari 2013. Wilt u uw naam en mobiele telefoonnummer vermelden en aangeven of u het vegetarisch buffet mee bestelt, het boek van Maarten Ghysels en of de Late Night Party? Voor telefonische boekingen en of verdere info: 06 – 499 87 435 .


Na uw aanmelding krijgt u een factuur via de mail toegestuurd, pas wanneer u deze factuur heeft voldaan is uw reservering definitief. Als u op de avond zelf wilt betalen kan dat ook. Wilt u het geld dan cash en liefst gepast meenemen? Echter, wij reserveren dan niet voor u. Dan loopt u dus kans dat het feest al uitverkocht is.

Beide locaties zijn rookvrij!

Benodigdheden: We vragen u zelf mee te nemen: schoenen, slippers en of sloffen die u niet buiten draagt, een meditatiekussentje of ander zitkussentje, een yogamatje. Makkelijk zittende kleding of danskleding als u met de tango workshop mee wilt dansen. Indien u niet in het bezit bent van een meditatiekussentje en of yogamatje laat het ons dan weten, dan kunnen wij daarvoor zorgen. In de Dansvloer zijn kleedkamers en douches aanwezig.

Parkeren: tot 21.00 uur ( € 2,30 p/u), na 21.00 uur gratis.

Routebeschrijving: http://www.dedansvloer.nl/?page_id=246


We zien er naar uit om u 15 februari 2013 in Utrecht te mogen begroeten.
Hartegroet,

Tara Long (oprichtster Orde v/d Liefde) en Philip Bakker (Beschermheer Orde v/d Liefde).


No comments:

Post a Comment