Thursday, October 17, 2013

Masterclass “Transpersonal Love-making and Surrogate Partner Relationships” by David Brown in Connection University

Graag uw aandacht voor het volgende: het weekend van 26 en 27 oktober 2013 is de Britse seksuoloog en SSPT trainer David Brown onze gastdocent. David Brown is een bekende en internationaal gewaardeerde expert op het gebied van seksuele surrogaat partner therapie en 'Transpersonal Lovemaking'.

David publiceerde in 2008 één van de weinige boeken op dit gebied: 'Sexual Surrogate Partner Therapy, Exploding the Myths, Exploring the Mystery, Explaining the Therapy'. In zijn boek beschouwt David seksueel surrogaat partner werk als een transpersoonlijk transformatiewerk, waarbij de universele liefdesenergie de drijvende kracht is.

David is reeds 20 jaar directeur van ICASA, een Brits trainingscentrum op het gebied van liefde, intimiteit en seksualiteit. Hij behandelde met zijn team duizenden cliënten. Als iemand de specifieke mogelijkheden, maar ook de valkuilen van deze vorm van seksuele en relationele educatie kan belichten, is het David wel.

Hij is inmiddels een graag geziene gastspreker op Britse en Amerikaanse seksuologische conferenties en symposia. Wij hebben David leren kennen als een fantastisch spreker en docent. Maar ook als een innemende en sympathieke persoonlijkheid.

Speciaal voor de Connection University heeft David opnieuw een tweedaagse Masterclass ontworpen met als thema: "Transpersonal Love-making and Surrogate Partner Relationships".
Deze training is voor zowel hands-on en body-on practitioners bedoeld, maar ook voor seksuologen ( en andere genoemde professionals: seks-coaches en of therapeuten) maar ook begeleiders & supervisors van practitioners bedoeld.

Locatie: Spiritueel Centrum UMAI, Alphen aan den Rijn.

Kosten: € 300,- p.p. inclusief onbeperkt koffie en thee, 2 x lunch en 1 x diner, exclusief overnachting € 35,-.

No comments:

Post a Comment